![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
|
![]() Попалися 50 коп 1994 року: на аверсі герб, рік, напис "Україна" і особливо зерна не "плоскі" як на звичайній монеті, а більш об'ємні і не мають верхньої плоскої поверхні; на реверсі та ж картина з вінком, ягодами, номіналом.
Питання: це чеканка "убитим" штампом? Схиляюсь до штампу реверса АА, але неприлягання в 7 гроні та можливе спрацювання штампу викликають підозру про АЕ. ![]() ![]() ![]() ![]() На фото дана монета зліва. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Вес и гурт в норме?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Бывает такие приколы неделями в кармане ношу, достаю и смотрю то так, то сяк, то под углом, мерещится фальшак... Но потом отправляю в оборот
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Этот вопрос я когда-то задавал, получил ответ - деградация. Такие монеты мне попадались в разных годах и даже в разных номиналах. (50коп и 25коп) У Вас скорее всего штамп АЕ, просто думаю нужно сделать поправку на утолщение и выпуклость всех деталей рисунка. Фото подобной, но 1992г. прилагаю. С Ув.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() balabenuk, Consiler
Спасибі за допомогу, особливо за фото. В 92 такі ж монети бачив, просто на вперше звернув увагу в 94. На жаль не фальшак ![]() |
![]() |
![]() |
монеты Украины, монеты России, монеты СССР