![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Гость
|
![]() Разные, одна "м", другая "а". Порядок я не называю.
|
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Гость
|
![]() Цитата:
Подсказка, если будете внимательны - разберётесь. http://coinsitk.com/showthread.php?t=38514 пост № 40 и дальше по ссылке. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() krugly76 дякую за посилання.
Зробив паузу на очі. Потім відкривши купу фото з "а" і "м", включаючи дві Ваші теми з архіву продажів, почав порівнювати, години з дві... ![]() Дуже вдивлявся, і навряд я знайшов додаткові ознаки, на які Ви натякали. Тож, вважаю, що монета №1 - "а", №2 - "м". Це не просто вгадування, це аргументований висновок, основву якого можу описати. Навіть якщо помилився у визначенні, готовий викласти, те, по чому орієнтувався. Дякую за посилання, висновок зробив, доречі, ще до перегляду тієї теми (10 коп 2.1(8)ВА(м)м ?.). Вона дещо зпантеличила, але висновок свій я не змінив, принаймні поки що ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Гость
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Ретельніше переглянув тему "10 коп 2.1(8)ВА(м)м ?." http://coinsitk.com/showthread.php?t=38514 в кінці зроблено висновок, що викрошка між 7 і 8 гроною (у вінку) є додатковою ознакою виключно штампу "м"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Гость
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Тут такий "поворот"...пройшовся легенько по "Монета 1" (яку визначив як "а") зубочисткою - між 7 і 8 гроною проявилась зовсім дрібна, "молода" тріщинка (викрошка)
![]() Або я помилився, визначивши монету на першому фото як "а" (хоч цьому і передувало дві години втуплювання в монітор), або все ж ця викрошка є ознакою штампу "а", а не "м". Чи може обох браків!? Приїхали, треба відпочити. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Переглянув у архіві продажі 10 коп ВА(а).
Тепер хотів би уточнити, за крайніми дослідженнями, браки в цих темах треба класифікувати як "м"? http://coinsitk.com/showthread.php?t=39298 http://coinsitk.com/showthread.php?t=40791 Можливо тема не цікава, то повідомте про це. Я ж тим часом пробую вникнути. І ще трохи понабридаю. Підчистив монети. В обох викрошка між 7 і 8 гроною. Тож, якщо посилатись на неї (викрошку) - обидві монети в цій темі ВА(м). Бо, як відомо, така викрошка властива лише браку ВА(м). №1 після чистки: ![]() ![]() ![]() ![]() №2 після чистки: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
МОДЕРАТОР
|
![]() Цитата:
Який аверс в монети №1? 2.1(8)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
МОДЕРАТОР
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
МОДЕРАТОР
|
![]() Євген, дякуючи Вам для себе зробив помітку про нове поєднання штампів.
P.S. Наступного разу раджу монету чистити перед фотосесією, щоб не підставляти людей які Вам допомагають. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() Цитата:
Дякую і Вам за поміч. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() Володимир, розжуйте будь-ласка про нове поєднання, а то відчуваю себе повним ідіотом... Монети або (а) або (м), аверс 2.1... Судячи з викрошки виходить обидві монети 2.1ВА(м)м? Я якось звик відрізняти (а) і (м) по витягнутості ягід (у 5 гроні в аверсі (а) вони явно витягнуті, у (м) значно менше, практично круглі, у 2 і 3 гроні у (а) також витянутість значно видніша... Але тепер з цією викрошкою всі карти попереплутувались... Буду вдячний за відповідь.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
МОДЕРАТОР
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() Я зрозумів... Просто в мене 4шт 2.1ВА(м)м тоже всі без викрошки... Хоча зараз почищу і ще раз гляну... На всяк випадок... А от 2.1(8)ВА(м)м не маю, що б глянути... Дякую за роз'яснення.
|
![]() |
![]() |
монеты Украины, монеты России, монеты СССР